Valentýn, co koupit partnerovi?..

Taky se vám zdá, že to je chvilka, co skončily Vánoce? Mi ano a ono tady máme za necelý měsíc už další svátek a to Valentýn. Svátek, který má tady v ČR takové rozporné názory, někdo ho má rád a někdo zas ne. My ho rádi máme, lásku si vyznáváme po celý rok, tak by to mělo být, ale co si to nepřipomenout i nějakou drobností právě v tento den?

Tento článek je tedy pochopitelně pro ty, kdo má tento svátek v lásce, ale i pro ty, kdo by třeba chtěl inspiraci na nějaký dáreček pro muže.


Ve spolupráci s mým oblíbeným e-shopem Elnino, jsem si pro vás připravila dva tipy na dárky ve formě vůně, protože ta nikdy nezklame, jak muže, tak i ženu. Já jsem ten tip člověka, co nemůže mít doma jen jednu vůni, tak stejně to má i můj partner, takže v tomto jsme se našli správně.

Ale už to nebudu více obkecávat a rovnou se na to vrhneme. 


Za mě typická pánská vůně je prostě

Hugo Boss. Nikdy jsem neobjevila jinou, která by mi takto na chlapech voněla. Ano jiné značky taky voní, to neříkám, ale prostě ten HB je taková klasika. 

Největší klasiky jsou právě jejich Bottled, ale dnes se podíváme i na nějaké jiné kousky. Vybrala jsem pro vás typickou silnou vůni, ale potom i trošku jemnější vůni. Právě silnější testoval a nechal si přítel a jemnější si na testování vzal taťka, který je vždy tak šťastný, když mi může něco testovat, takže další radost i pro mě, když vidím, že je to taky baví a dělají to s radostí a ne proto, že musí.


HUGO BOSS THE SCENT


Tak a já začnu tou silnější, jelikož ta mi přijde jako ta pravá pánská, silná vůně, ale nebojte se, není to žádný bolehlav, já, která trpí na migrény, tak bych mohla tuto vůni čichat pořád. Je prostě skvělá. Výdrž je dlouhá, stačí ho malinko a hlavně ten luxusní a decentní flakon, to je naprostá krása. Tváří této vůně je herec Theo James a vůně byla uvedena na trh v roce 2015, celkem škoda, že jsem si ji nevšimla už dříve, protože mě fakt zaujala. 


Zakoupíte: zde


Složení má takové rozmanité a přitom skvělé, přijde mi, že je tam ze všeho troška a tak se to celé krásně doplňuje. No koukněte se na to sami.


Složení:


Hlava: zázvor, bergamot, mandarinko-pomerančové aroma

Srdce: levandule, maninka

Základ: kůže, dřevité tóny


Já, čeho jsem si všimla jako první, tak je něco štiplavého, takže ten zázvor je tam ze začátku takový intenzivnější, ale to se pak celé rozvoní a je to prostě skvělá vůně na každodenní nošení, partner od té doby zatím jinou nepoužil.




Tady můžete vidět 100ml variantu, ale naleznete na e-shopu i dárkovou kazetu společně se sprchovým gelem.


Vím, že ne každý je na ty silné vůně, takže se pojďme podívat na jeho jemnějšího brášku. 


HUGO BOSS THE SCENT PURE ACCORD


Tady se jedná spíš i o takovou ovocnou vůni, což já mám taky moc ráda, přeci jen nemusí být každý pánský parfém silný.

Je decentní, hodí se na každý den, pro bolehlavy je to naprostá ideálka, neleze do hlavy a je fakt příjemná, protože se tam neprobíjí milión složek, což je taky super. Flakon opět nezklamal, tady je vůně světlejší než vůně nahoře, ale upřímně se mi vzhledově líbí tento o trochu více, přijde mi více decentní, ale stejně chlapům je to jedno, hlavně, že to voní, takže asi tak, to jen my ženy takové věci řešíme. 


Zakoupíte: zde


Na těle i na oblečení dokáže fakt dlouho vonět, takže se není čeho bát. 

Složení, jak jsem psala je hrozně jednoduché a přitom vůně je to skvělá.


Složení:


Hlava: zázvor

Srdce: maninka

Základ: bílý semiš


Takže, kdo si nějak nepotrpí na rozmanitém složení, tak toto je přesně pro vás. 



Škoda, že tady nejdou dát nějaké testery, abyste to mohli vše cítit, ale bohužel..


Ten, kdo ví, že muže vůní nepotěší, tak doporučuji se podívat na elninu i na nějaké sady na vousy, úpravu vlasů a nebo třeba jen sprchovou kosmetiku.


Tímto bych celý článek uzavřela a vy mi můžete do komentářů napsat, zda Valentýn slavíte nebo ne a případně, co si dáváte.


Děkuji firmě Elnino za opět parádní spolupráci a domluvu při tomto článku.


S pozdravem 


Niki

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trenýrkárna.cz

Super kousky z Bonami..

Jak na silnou imunitu? Chřipku.. Benu